RECONEIXEMENT D’AGRAÏMENT A MOSSÉN FREDERIC PUJOL

El 5 d’octubre passat, la Parròquia de Palau-sacosta va acollir una emotiva celebració en reconeixement de mossèn Frederic Pujol, presidida per mossèn Jordi Reixach Masachs.

En començar l’Eucaristia, el senyor Joan Corney, en representació de la comunitat parroquial, va expressar el seu agraïment a les corals que es van unir per acompanyar musicalment la celebració.

La cerimònia va reunir un gran nombre de feligresos, omplint completament l’església, en un ambient de profunda gratitud i homenatge.

La presència d’aquestes corals, dirigides en algun moment per mossèn Frederic, va donar un toc especial a la cerimònia. Entre les corals presents es van destacar Croscat d’Olot, Retorn Planenc de les Planes d’Hostoles, la Coral Sant Miquel i la Capella Polifònica de la Catedral de Girona, les veus del qual van elevar l’esperit dels assistents.

L’homenatge a mossèn Frederic Pujol no només va ser un reconeixement als seus anys de servei i entrega, sinó també un agraïment per la seva tasca com a director coral, destacant la influència i el llegat que ha deixat en la vida musical i espiritual de la comunitat.

Aquest esdeveniment va deixar una empremta a la Parròquia de Palau-sacosta, recordant la importància del treball pastoral i artístic que mossèn Frederic Pujol va brindar al llarg dels anys.